cykel

Åååååhhhhhh... någon har snott min cykel, mitt liv är typ ööver.. fast ne, jag fick låna en snygg cykel av mita så hon räddade min dag om vi säger så! Men vaarför ska man sno cyklaar? :S
Aja, idag har jag jobbar mellan 11-13 och ska nu lägga mig ute i solen och steka tills jag ska ner och jobba igen 16.30-18.30=)
Så ha en bra dag!
(bild från google) En sån cykel har jag lånat av mita fast en blå. SNYGGT!:D

Ledig dag!

Igår när jag kom hem från jobbet så blev det som bara att byta om till skogskläderna och sen åka till svedjan en sväng och sen vidare på kalvmärkning! Riktigt trevligt men kan väl inte säga att jag hade någon tur med att kasta fast renarna, blev bara en kalv (och en vaja) på påbrickningen och på avbrickningen blev det en kalv till. När dom sen sa att dom skulle ta in mer ren så bestämde jag och cecilia oss för att åka hem eftersom att klockan var redan fyra så det gjorde vi. När jag kom hem sov jag till ca halv 10 - 10 och sen har jag som bara solat, badat osv hela dagen!
Nu ska jag städa och hänga tvätt. Ha en fortsatt bra kväll! hejs
(bild från google)

du är allt

Har haft en helt underbar midsommar helg, hoppas alla andra har det också!
Sitter nu hemma som jag gjort sen ca 5, det enda jag gjort är väl ätit mat och städat så nu ska jag duscha för att sen invänta anna som ska komma hit och se film och äta massa gott med mig, inte dåligt!
Har inte så mycket mer att säga, ha en bra kväll. hejss!
Gammal bild men har bildbrist just nu!

Give me everything tonight

Hemkommen efter ett kort arbetspass, så nu ska jag aggera städtant och ta mig an röran i mitt rum, sen ner och köpa en foundation, sen dra på andra arbetspasset på två timmar sen hem igen.
bara att ta tag i saken. hare bra hejs!
kan inte fatta att vi varit utan dig så länge.
Jag saknar och behöver dig.

who´s gonna bring me back to life

Nu har jag gjort bort två dagar, känns bra att det går framåt iallafall!
Har som lite att berätta eftersom att det jag gör när jag kommer hem är att duscha, sitta vid datorn, se film men sova typ. Men kan ju iallafall berätta att det blir att fira midsommar med linus och hans familj och vet inte vem mer, men det blir säkert jätte bra!
Men nu ska jag se:
så ha en bra kväll!
Hejs

ingenting är större än att få älska och att bli älskad

precis kommit ut ur duschen, och sitter nu och lyssnar på musik och ska snart lägga fram jobbarkläderna. Börjar mitt tre veckor långa sommarjobb imorgon, rätt skönt att få jobba nu och vara ledig resten av sommaren!
Min helg har bestått av att vara i norsjö hos min fina, alltid lika roligt, och lika tråkigt att åka hem igen.. Meeeen, som sagt, börjar jobba imorgon, sen på torsdag blir det långhelg, sen två hela veckor till med bara två lediga dagar = en ledig dag i veckan, jobbigt.
Jaja, nu hade jag inte så mycket mer att dela med mig av. Men ha en bra kväll-
HEJS

vatten

Sitter hemma nu efter att ha haft en rätt så rolig kväll ändå med Magnus och Robin!
Det vi gjorde var väl att äta glass, se film, spela trummor och sjunga, iiinte dåliigt!
Som ni kanske förstått så har jag varit i norsjö, och därför den dåliga uppdateringen.
Blev ett kort inlägg för nu ska jag hoppa isäng och ta den feetaste sovmorgonen ever!
Godnatt!
ååååh, sakna långt hår!

vad kan man säga

Ja, Linus kom som sagt hit i lördags och stannade till igår, och eftersom att jag bara behövde jobba två timmar under tiden han var här så slapp han vara själv hela dagen som det egentligen var tänkt!
När han hade farit så for jag och jobbade två timmar till sen slutade jag, så då for jag hem, städade i några timmar sen gick jag och la mig och såg one tree hill typ hela natten, så det blev tre timmars sömn inatt eftersom att jag var tvungen att kliva upp nio för att vara på sjukan 10..
Nu sitter jag iallafall hemma och ska nu ta en liten pn så jag är någorlunda pigg sen!
Ha en bra dag, hejs!

allt på en gång

Igår var jag först i lse på Robins student, fin bror jag har!:) Sen efter det så for jag till norsjö och var med Erika och massa andra på badstranden där vi hade riktigt trevligt! Sen blev jag och Erika så pissnödiga så vi gick hem till Veronica på toa sen satt vi nere i hennes rum ett tag för de var så sjuuuukt svalt och skönt där nere, sen for vi på hembygdsområdet där alla treor från norsjö var, var riktigt trevligt men allt brukar väl även ha en baksida också!
Idag ska jag jobba och sen hoppas jag på att Linus kommer hit.
nu ska jag hoppa på cykeln och fara på jobbet, kändes inte så värst taggande eftersom att det är just över 35 grader ute..
Ha en bra dag!

letar efter nått att säga som kan ändra allt, nått mer än det jag redan sagt

Var på lycksele djurpark med skolan idag, sjuuukt varmt men det var riktigt trevligt ändå!
Fick se massa söta små och stora djur, men björnungarna, griskultingarna och get bäbisarna var nog sötast! (Nog för att det typ var de enda djur vi hann se på två timmar men ändå :]) Det var nog mest tack vare Kim resan blev rolig, eller iallafall bussresan, vi hade lite disco sådär med lite gammal musik som tex. i´m so excited, eloise, osvosv och små pauser hade vi depp kalas med låtar som flying without wings, you raise me up osv, men roligt hade vi ändå!:)
Nu ska jag hitta på något, ha en bra kväll. Hejs!
- Fick ingen bild på små grisarna, men fick på denna skönhet ;)
-
-
-

Ibland vill man bara spola tillbaka tiden och göra saker rätt som blev fel,
men ibland är det bra att det blev fel, man lär sig av sina misstag.
Jag lärde mig, och så gjorde du med. Varför kan inte allt vara som det varit?

Natt

tänkte slänga in ett inlägg för jag har liks inget annat för mig.
Ikväll har jag faktiskt bara gjort det jag skrev om tidigare, eller Dennis, johanna och dannie kom hit och fikade glass och kaffe, sen klippte jag mig ju som jag skrev tidigare annars har jag inte gjort något annat!
Nu hade jag tänkt kasta mig isäng och sen några avsnitt av one tree hill! Heejs!
Varför tänker jag såhär?
Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte..
åh, du betyder så mycket för mig.

snälla bli min

Två dagar kvar till skolavslutning, sen jobb helg, sen semester med mina två fina vänner, känns toppeeen!
Idag var jag på skolan som vanligt, gjorde så lite som man bara kan göra, sen såg vi brännboll där treorna mötte lärarna, helt okej, men sjuukt varmt! Stannade i norsjö hos min fina till 4 så kom hem för ca 45 minuter sen och efter det så har jag bara gjort.. ingenting...
Ikväll ska Hanna klippa mig, blir säkert jätte bra!:)
Ha en fortsatt bra kväll! hejs
saknar dig min vän!

Bal

Har blivit halvdålig uppdatering senaste tiden men det är mycket nu!
I söndags kom som sagt Linus hit och sov här till igår, och igår följde jag honom hem och sov där till idag eftersom att då slipper jag åka buss. Meeeen det var dock helt onödigt att fara på skolan idag eftersom att vi hade typ "temadag" som var sjukt ointressant så jag sjukanmälde mig och for hem till Linus och la mig hos honom och sov, och vaknade sen av att hans bror kom hem med massa kompisar, lite smyg pinsamt.. Sen vid klockan två for jag, Linus, mamma och pappa till stan för att se balen där mina två bröder Rasmus och Robin gick med deras flickvänner, så där blev vi typ hela kvällen, efter det for vi till Fimpen där de först drack kaffe och sen drog vi ut och åkte lite cadillac sen åkte vi hem till Malå, så vi var väl hemma vid halv 11!
Nu ska jag nog stänga igen de två blå och hoppas på en hel natts sömn.
GODNATT!=)
Matilda och Rasmus
Evelina, Robin, Rasmus och Matilda
Rasmus och Matilda
Evelina och Robin
Har så himla lite bilder på Robin och Evelina just nu, men det kommer senare!

hejhej!

Skönt att vakna sju och inte kunna somna om och ha en pojkvän som kan sova hur lätt som hellst, inte avis när man bara sovit ca tre timmar inatt..
Idag verkar det bli en sjukt varm och fin dag, så vi får väl se vad vi hittar på, är det så varmt som det är nu så måste man ju vara ute, går inte att sitta inne en fin dag som denna!
Aja, nu ska jag se klart reprisen av big brother, ha en bra dag allesammans! hejs
Söta brudar, typ 2009?;)

Talludden!

Redo för kvällen så nu blir det äta plankstek, sen skakar vi rumpa resten av kvällen!
PUSS!

snabbinlägg!

Det har varit lite dålig uppdatering, men det finns anledning!
Först mycket skolarbete på skolan som jag ligger en aning efter i, sen for jag hit till byske igår morse så jag har inte kunnat uppdatera, det är som bara nu när jag har lånat rasmus dator!
Åker nog kanske till norsjö imorgon, sen hem lördag för att göra talludden osäkert, blir nog super bra!
nu ska vi invänta Dennis och Johanna för att sen äta middag och sen se vad kvällen här på byske camping har att erbjuda.
ha en fortsatt bra kväll! hejs

RSS 2.0