sömn

Har varit dålig uppdatering, men de finns faktiskt en förklaring till det hela!
Det är så att jag sitter typ aldrig vid datorn längre eftersom att jag har ju min iphone, och har som aldrig provat blogga där ;)
Men iaf, så igår och idag har jag varit hemma från skolan eftersom att jag är sjuk, har så sjukt ont i magen... Eller det började i måndags när jag kom hem från skolan, kom hem halv tre, somnade klockan tre, och sov till 10 dagen efter, liiite trött måste jag ha varit..
Nej men nu ska jag sätta mig och se tv, hade bra! pusshej!
Tja snygging..;)

      
 








Marknadshelg

skolan idag gick som vanligt, bara bra.

I helgen äre ju marknad och marknadsdans och disco lördag kväll! Blir tjejmiddag här sen utgång, de taggar vi!

Nu ska jag snart fara och klippa mig, måste ju kunna ha någon frisyr imorgon!

Aja, nu ska jag städa upp lite i mitt rum. Hare bra! Hoj!


      ^-------------- Sötnos

you are the world for me

Idag har det inte hänt något speciellt om jag får säga det själv.
Det var skola som vanligt, efter det for jag till Lisa och fixade hennes inbjudningskort, sen hem och äta och sen följa henne runt hela malå och lämna ut dom till hennes vänner. Sen har jag inte gjort något mer!
Hehe nu ska jag ta och dricka lite vatten och sen hoppa i säng och se en film, ha det bra! :)
Hej sötnosar!

How to save a life

Har verkligen inte haft tid att skriva här på hela helgen eftersom att jag har jobbat, det har varit sjukt mycket folk hela helgen!
I fredags var jag först på skolan sen for jag hem, på kvällen var jag med Anna, vi var på kosmos och sen for vi till Olov där han, Rasmus, Aron, Marie och Linda var. For hem vid ett eftersom att jag skulle ju upp och jobba.. :)
I går, jobbade jag ju med Mita, sen så var jag med Ida och vi var först på borgen och kollade läget, inte coolt sen for vi till Dennis lägenhet där Johanna och Freja var. Där var vi typ hela kvällen och när Johanna och Freja for på fest hos plopp var vi hundvakt=) Vi såg film till typ halv tre och då for Ida hem så då hade jag tänkt lägga mig och sova, sagt och gjort de gjorde jag, men fick sova fem minuter innan Dennis och ulven kom, dom pratade och skrattade så det var lite svårt att sova, sen vid halv fyra typ kom Johanna, Dannie och Tobba dit och åt och pratade så det var inte så lätt att sova då heller, somnade vid fem och skulle upp tio, men det var ändå roligt=) hehe
Nej men nu ska jag hoppa i säng.
Hade bra! hoj

sjunde himlen

Sitter hemma och vaknade för en stund sen.
Idag har jag ju som sagt inte gjort så mycket, eller har vaknat och suttit och sett sjunde himlen. Faktiskt helt okej program!
Om en stund kommer pappa hem och ska äta lunch sen så ska han följa mig på sjukan och ta prover eftersom att jag inte mått så bra hela veckan, har svimmat och spytt och grejer, vet inte vad det kan vara. Åsså ska jag kolla mina ben och min höft eftersom att jag gungar typ när jag går och de kan bero på att ena mitt ben är kortare än det andra och jag har ont i höften än sen jag hade en inflammation.
Aja, nog om detta, Eller förresten! min mobil ligger på mk nu så den ska jag nog hämta ut ikväll :D:D:D
Hehe nej men nu ska jag börja göra mig klar.
Ha det bra!
Haha tja snyggingar..

we like it

Tjaaaa! har liksom märkt hur dålig jag är på att sitta vid datorn nu för tiden och då blir det så att jag heeelt glömmer bort bloggen!
Men om jag får säga det själv så har ni inte missat så mycket av mitt liv för de har inte hänt nå mycket mer än skolan, jobb, vänner och lite till.
Någon jag har gjort varje kväll i typ tre veckor är att jag sett denna film, Despicable me,
hah så sjuukt söt hon med tofsen är..

hehe nej men nu ska jag iaf försöka komma igång här på bloggen, gör jag inte det så försvinner den.
Meeen, ha det bra! hoj

RSS 2.0