Resa!

Sitter just nu i bussen påväg till norsjö för att hämta en bok, sen kommer familjen och hämtar mig och Linus och då åker vi vidare till Umeå. Är rent taggad, för det enda jag gör nu på helgerna är antingen att jobba eller sitta i norsjö eller malå så det kommer bli mysigt!
Ha de bra allesammans, för det ska då jag:)

Saknar denna sötnos..


skönt.

Sitter just nu med fötterna i fotbadet och ser på cougar town undertiden jag skriver lite sms med min älskade, mys!
TAggar galet mycket till imorgon, ska bli så himla mysigt!
Blir kort uppdatering eftersom att nu kom mamma hem så nu ska jag fortsätta se tv sen göra någon nytta och hänga tvätten!
Hade bäst, hejs

Hallelåja

Sitter i norsjö hos min älskade, dock så är han inte hemma och jag ska spendera denna kväll själv.. Meeeen det blir nog att se hockey så kvällen kommer nog inte suga ändå!
Har inte så himla mycket att dela med mig av, mer än att skolan och praktiken går som det ska, är bara gaaalet less på skolan redan och orkar inte..
I helgen blir det att dra till Umeå med hela familjen plus respektiva och hälsa på min fina gudmor och hennes "man" och dotter, kommer nog bli helt awsome hoppas jag på!

Aja, nu ska jag försöka göra någon nytta med detta skolarbete......
Hare bäst! hojs

H-H-Hangover

Gårkvällen levererade! men mår då verkligen som jag förtjänar...
Nu ska jag hoppa i jobbkläderna och dra på jobbet, har varken röst kvar och är fortfarande förkyld, att det inte ska ge sig..:S
Aja, ha en fortsatt fin dag/kväll allesammans!

blir tokig..

Har varit sjuk i exakt en hel vecka nu, gal1 jobbigt att typ bara ligga hemma och inte kunna göra någonting..
Men iallafall så är ju mitt rum klart som ni kanske sett på bilden, sen så har jag ju fått vara med min finaste och det gör ju dagen mycket bättre!
Nu ska jag fortsätta se tv. Ha en bra dag! hejs

Duktigt Ronja!

Blir en liten uppdatering eftersom att jag har inte mycket alls för mig denna tid på morgonen.. Är iallafall fortfarande sjuk men har varit vaken sen ca 6 i morse så jag har hunnit äta lite frukost och läst lite ut boken "pojken som kallades det". Galet bra bok om jag får säga det själv!
Idag blir det väl att mest bara ta det lugnt, hoppas på att min älskade kommer hit och tar hand om mig..
Kan ju även meddela att mitt rum blev klart igår så har fått sova här inne första natten på ett bra tag och jag trivs som fisken i vattet! Sjukt mysigt blev det! Och min lilla bäbis till katt har fortfarande inte hittat hem, stackars liten nu när det är så himla dåligt väder.. :/
såhär ser det ut just nu, är väl dock inte helt klart men.. ska mest troligt upp en hylla med spottar ovanför sängen åsså ska det upp några tavlor osv!

Kiiissseee :(

Kisse bortsprungen..
Om någon ser henne ring 072-7265559 eller pappa 070-5511791.
Tack på förhand!

I´M NOT GOING ANYWHERE

Helgen har bestått av min älskade och jobb, tackafaaan för att Linus varit här och räddat min helg annars hade inte detta funkat. Imorgon blir det att vara på praktiken sen fara på boxen med min fina kusin och göra oss av med lite ilska!
Allt är jobbigt nu, vilket går ut över bloggen, lite uppdatering och när jag uppdaterar är det ändå bara typ emoinlägg. Tur man har bästa pojkvän, vänner och släkt annars hade det inte heller funkat..
Aja, nu ska jag lägga mig och sova, hade bäst!hejs

RSS 2.0