julAAAftoooooNNNNN!!!!!!!!!!!

sITTER hemma nu med min underbara linus, fick öppna en julklapp av honom i natt, kan lägga ut en bild på det sen! Eller ja, kan väl lägga ut bilder på att jag får sen när jag öppnat alla julklappar :)

Nu ska vi väl fortsätta se filmen som vi ser sen ska han överge mig och åka hem och fira jul med hans familj och släkt!
Ha en underbar jul, för det ska då iaf jag!=)



julafton typ 2 år sen?:)


22 december....

Och två dagar till julafton!
Igår var jag, Linus, corre, ilo, Malin och toffe och såg filmen  The girl with the dragon tattoo, helt okej men tycker absolut att den svenska är bättre! Inget fel på den vi såg, jag vet inte varför jag tycker att den svenska är bättre, men jag tycker iaf så :)
Idag blir det nog bara en lugn dag, ska väl vara här hemma hos Linus och se film och såna grejer, ska även se om någon vacker vän vill förgylla min dag en liten stund så jag har något att göra:)
Imorgon blir det att åka till skellefteå med Linus och toffe, ska hjälpa toffe med nån julklapp och sen så ska jag även köpa nå kläder till mig själv att kunna ha på jul och nyår, sen blir det att åka hem till mig och vara hos min morbror och hans familj och äta, spela spel, kanske dricka någon cider och sen hem och sen äre JULAFTOOOON! wiihooo

ARGGGG:....

orka int, bli förbannaadddd.....ÅÅÅh
Aja, idag har jag varit på skolan sen jobbat och efter det varit hos mormor och morfar och ställt upp julgranen
Nu ska jag sätta mig med högen med skolarbete sen dö i sängen tills imorgon bittti. hejsss!

!

jo just ja! såg att jag hade några som följde min blogg, skulle vara trevligt att veta vilka ni är så om ni vill kan ni ju få berätta det! ;)


Simmaaa

Tänkte tvär skriva ett inlägg för det var ett bra tag sen och sen hade jag tänkt hoppa isäng!
Idag har jag varit på skolan och sen simmat med min broder på badhuset, riktigt trevligt! Har som inget att berätta, eller jo! jag har fått min skoldator! inte dåligt, en helt ny blev det! :)

Aja, nu ska jag hoppa i säng, ha det bra, hejs!:)

Stjärtlapps racee!

Har precis sett julkalendern och ska hoppa i mitt underställ och ytterkläderna och invänta corre för att vi ska ut i johannabacken (?) och åka ännu mer stjärtlapp, helvete så kul! Blev inte så många åk igår eftersom att först svenne åkte över en sten sen kom corre i 190 km/h och åkte längre än någon annan och där var det självklart en sten så hon hoppade typ 4 mil upp i luften och fick ett hål i stjärtlappen där stenen hade tagit.. tvärdog.

Aja, nu ska jag borsta tänderna och sätta upp håret :) Ha de bra, hejsssss


Faaaan corre, sånna här skulle vi ha haft!

Skor

Sitter hemma hos Linus nu i min ensamhet och väntar på corre som är på sitt jobb och gör något. Idag har jag hängt med henne hela dagen och även lunchat med hon och ida, mys!
När corre är klar så ska vi ut på hemligt uppdrag, sen hem och leka vuxna genom att hoppa i täckisarna och hoppa runt i lite snöhögar!

Hade inget mer viktigt att säga, så ni får ha det bra! hejs

Mys

Har varit på skolan idag, gick bra men lite segt!
När jag kom hem så for jag till mamma på hennes jobb och skvallrade lite med dom innan vi åkte hem. Efter det så kom Eva och Lisa hit och ville låna nyckeln till mormor och morfars KANSKE blivande lägenhet, en ny byggd lägenhet som ingen bott ens i tidigare... så vi följde dom dit och nu har vi precis ätit! Så nu blir det att hoppa in i duschen och sen se julkalendern och sen göra en tidig kväll för imorgon gott folk, så ska jag hänga med corre HELA dagen och kvällen! de ni!

Ha en fortsatt fin kväll folket, hejs :)

Lucia

Sitter hemma och har precis kommit hem från ett gympass med Rasmus och Matilda!
Dagen har varit lugn men skön, har varit sjuk eller har haft ont i magen så blev en vilodag sen köpt klart ALLA julklappar, SKÖNT!

Nu ska jjag hoppa in i duschen och sen se julkalendern! Ha det bra, hejs! =)


Underbara vän

sandra <3

Sitter med bästa sandra cnuoch äter chirre, gott som fan!
ikväll blev det idol, ölspel, fest hod camilla och  cirre och sNART goo matn me köttbulla, mackisar å brunsås sim jag och bästa sandra och fixar ihoå!
lööööwe to her!

Ha en fortsatt bra natt! hejs<3

skulle bli en bild men hottare intekamnera så det blev ingen!!! hejz

sooova

Skönt med sovmorgon om jag får säga det själv!
Idag så tänkte jag nu sätta mig i vardagsrummet och koppla ihop teven och datorn och se julkalendern, sen städa mitt rum, fara på gymmet, vara med sandra och sen ikväll blir det fest! taggg!

och kan ju även meddela att idag är det endast 6 dagar kvar till Corre kommer heeeeem, som jag längtar! :D

Ha en fortsatt bra dag. hejjjss


Engelskaaaaaabuuuas

Sitter på engelskan nu, är väl sådär kul, men de funkar!
Idag blir det att stanna i norsjö hos linus (som det ser ut nu) och då ska vi väl hitta på något, men det blir säkert som vanligt att se film.
I helgen ska vi ha julbak med jögges, men vet inte om jag ska vara med eller om jag ska hitta på något annat istället, kändes inte så taggande att vara med när inte linus ska vara med och alla andra har sina pojkvänner/flickvänner där :P

aja, nu ska jag väl hitta på något vettigt! hejs

RonjaVeronicaJohansson

Sitter just nu och väntar på mat, aaas hungrig!
Igår blev det skola sen åkte jag till stan med Erika och gjorde bort nästan allla julklappar! Skönt kan jag lova!=)
Idag var jag på skolan som vanligt, och ikväll blir det plugg. inte lika kul..
Meeeen ha en fortsatt bra dag!
¨hejs

Sööööt

nu ska jag hoppa i jobbarkläderna och fara och jobba först mellan 11-13 sen mellan 15-20. Kändes halvjobbigt att ens behöva gå hem mellan 13-15 menmen.. :P
Efter jag har jobbat är det bara att invänta älsklingen som helgen ska spenderas med, underbart!
Ha en fortsatt bra dag och helg om jag inte hinner uppdatera mera.
Haahaha hon triiivs

ingen rast ingen ro!

Det är exakt som rubriken lyder! Igår jobbade jag mellan 11 och halv 9 blev det för jag hade kunder till ca 20 över 7, sen efter det följde jag dennis och johanna till deras nya lägenhet och sen for vi och hämtade de sista grejerna i den andra åsså sem tillbaka till den nya igen. Var nog inte hemma förns vid halv ett! så nu ringde mormor och sa att jag ska följa morfar och handla sen ska jag hem till henne och baka! Ha en fortsatt bra dag och kväll! hejs :)

RSS 2.0