what to do?

arg och på dåligt humör, nu ska jag lägga mig och sova i 10000000 timmar.
GONATT.

you can´t play on broken strings

Sitter i lägenheten nu med en katt liggandes sjukt nära ansiktet.. :P

Idag har jag varit på skolan, sen åkt hem, ätit, städat lite och sen ner på en kurs för att få börja övningsköra. Den kursen var i tre timmar så jag har inte kunnit göra så mycket mer, eller jag var ute med Ellen, Eve och izza en kort stund innan jag gick hit. Sen förgyllde jag katternas vardag genom att ge dom mat.. ;)


Haha aja, just nu försöker jag komma fram till om jag ska ha kvar mitt bruna hår eller om jag ska ha blont överhår med brunt underhår.. inte lätt..

Nu ska jag nog hoppa in i duschen innan jag ska lägga mig i sängen och se om jag hittar på något roligt att göra medans maja ser något häst tjafs..


Haha godnatt på er mina vänner!

 hahaha

LOUISE BOMAN!

HAHAAHAHAAHA 2008!
klaga inte på att du varit fjortis, se och lär ;)







Pussss

Highway man-

Sitter nu här hemma hos mig med Louuuuiiise och lyssnar på highway man. Nyss har jag varit jag hemma hos broder och gjort malåbitar, och nu är jag hemma i Moas lägenhet där jag tydligen ska sova med Majsan och hennes två kissar!

I helgen ska jag till stan med louise, blir nog att sova på hotell om louise har pengar och sen typ shoppa och se hockey!

Till veckan blir de nog att sätta in löshår (äntligen), och försöka ta mig igenom skolan..

Nu har jag uppdaterat lite om mitt liv så nu ska jag lägga in en vacker bild på louise för att avrunda detta inlägg.

PUSSS!





24 september 2010.

Har precis kommit en efter en lång promenad med Rambo och sen rivit studsmattan. Kvart över te ska jag ner på dungers och fika med fina majsan, myyyys..
Aja, nu taggar vi ikväll folks, PUSSSSSS
iiint stora pojkar!

23 september 2010.

Idag var jag i stan med mina fina vänner Louise och Matilda! Hade inte så mycket pengar så det blev inte så mycket inhandlat men det blev 2 t-shirtar och lite smink=)

nu sitter jag hemma i mitt rum vid datorn men funderar staaaarkt på att gå ut en sväng, ork int sitta inne.

Fick mitt lönebesked igår, och där stod det att jag skulle få 7447 kronor, INTE DÅLIGT tänktejag. Åsså när jag kom hem idag hade jag fått ett nytt brev.. Hmm tänkte jag och öppnade det, och då hade jag fått MER pengar, 8196 (!)  ÄNNU MER INTE DÅLIGT! :D

hiihihih men nu ska jag byta kläder och sen uuuut, Hare bäst världen, PUSSSSS.

 

(Mitt internet dampa igår, egentligen skulle det publiceras 19.30 igår..)

HAHAHA hej typ ett år sedan....

 


16 September 2010.

Blev tvärsugen att blogga lite konstigt nog!

Idag när jag kom hem från skolan for jag på skolan här i malå och väntade på kusin louise som jag hade tänkt vara med så när hon slutade så gick vi hem till mig.
Hon for hem vid fem så direkt efter det så får jag och tränade med Elin, Mys.
När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och sen blev det glass och idol. Tycker inte att det är så värst bra men det finns inte så mycket att göra..

imorgon blire skön dag! Tre lektioner, får sov morgon och slutar vid halv två, efter de ska jag hem, träna, fara och äta med Louise och sen upp till mormor och morfar där jag ska spendera helgen, känns så sjuuukt bra att få komma bort en stund och med bra sällskap..
Och justja, blir jobb en stund på lördag, inte så taggad men det funkar, får ju pengar så.. :)

Nu ska jag nog starta ett one tree hill avsnitt sen ska jag krypa ner i sängen och soooovaaaa :]

Hare braaa! Heejs :)


ser ni kärleken?

RSS 2.0