eeemo

jaorkint..
Varför ska det alltid måsta bli något som ska förstöra allt, hatar att jag alltid måste vara inblandad i något jag inte vill.








Jag älskar dig, glöm inte det.

Talludden!

Fredag: var jag med sandra, simon, ogge och viktor, vi var som bara  hemma hos sandra och simon, satt och pratade osv. Riktigt trevligt!
Lördag: Jobbade en stund, for hem och gjorde mig klar för talludden, riiiktigt trevligt! men som jag sagt att allt en baksida, meeeen det är inget jag orkar dra upp.
Nu ska jag vänta på Anna sen drar vi på pizzan, gott!
Ha det bra, hejs
Fredag med sandra
Lördag, jag, moa och mickan! (dock är ju inte mickan med på bilden)

I never made promises lightly

sitter hemma i min säng och har precis ätit kyckling och ris och måste snart upp och röra på mig, annars somnar jag! Idag var jag på skolan fick sluta typ halv två så då for jag till Linus och var med han en stund innan jag gick tillbaka till busstationen för att åka hem.

Nu måste jag ta mig an röran här i mitt rum, så ha en fortsatt bra dag!

HEjs


you are the one who makes my heart beat

Det har inte hänt så mycket nu ikväll, var tänkt att jag skulle slipa väggarna men det blev inte eftersom att det fanns inga blad eller vad det nu hette för alla var uppslipade. Men jag hann iallafall tvärvara med Matilda en stund sen har jag sett tv och suttit vid datorn!

Nu ska jag stänga igen min dator och knäppa igen de två blå, ha det bra! hejs



Cooorreee, jag saknar dig:(

Yeees

Ligger hemma i min säng och har precis ätit middag!
Har inte uppdaterat eftersom att jag har varit i norsjö, sovit hos rasmus och Matilda hela helgen och börjat om att jobba! Blir ett kort inlägg för jag ska städa och sen börja slipa väggarna i mitt riktiga rum så det blir klart någon gång, och kommer säkert bli fortsatt halvdålig uppdatering eftersom att jag far till norsjö imorgon och sen så börjar skolan på onsdag..
Hade bra hejs!


Happy gilmore

Ligger hemma nu efter en promenad runt lindenäs (ca 6km) Efter det blev det en snabbdusch sen kom Nina hit igen och då blev det så att vi såg Dexter, käkade popcorn och drack cola för sista gången på ett bra tag. Eller popcorn är ju inte så farligt att äta, men inge mer dricka kan jag lova! Shiit vad fort jag kan växla i vikt, gick ner 10 i sommar och nu har jag gått upp 3.. inte kul så nu ska dom bort igen!




14/8-11

Hemma nu efter en helg i Norsjö! blev att vara med Kim och Emelie en stund på fredagen sen var jag med Linus och hans kompisar, på lördagen blev det att åka till någon vildmarkskamp typ och titta på uppstoppade djur, dedt var faktiskt ganska intressant! sen blev det film typ resten av kvällen, och idag var vi på bio på medan och såg Bilar 2,  sen hemfärd så nu sitter jag här och ska snart vara med Nina! Hoppas på att få fara ut på en promenad, det skulle vara galet skönt just nu!

Sen är vi ju inne på sista veckan av sommarlovet och Linus börjar jobba i Arjeplog på måndag så är inte taggad på livet för fem öre just nu.. Meeeeeeen det är bara att bita ihop! :)

Aja, nu ska jag göra mig klar, hare bäst! hejs



hemma!

Hemma nu från mormor och morfar, där vi blev en dag mer än tänkt. Var riktigt trevligt att hälsa på där ett tag, det var som länge sen nu!

När jag kom hem åt jag lunch, ställde upp tvn och ställde in kanalerna osv och nu sitter jag bara här och kollar lite på hemsidor och försöker komma på vad jag ska ge till min älskade pojkvän som blir hela 20 år imorgon! shit så jobbigt att inte veta vad jag ska ge honom.. men något kommer jag nog på! :)

Aja, nu ska jag söka vidare, ha en bra dag! hejs


miss u

häst?

Helgen blev helt ärligt den bästa på länge, även fast det blev lite för mycket alkohol båda kvällarna. Men de var hur kul som hellst!
på fredagen började vi hos Johanna, med grillat och friterade pommes och massa prat sen efter det så for vi ut en sväng och sen blev de hotellet för dom och jag var med linus eftersom att han inte orkade gå in den kvällen.
på lördagen mådde jag som jag förtjänat, men det var bara att pallra sig upp och fara och servera på frida och Simons bröllop! guuud så fina dom var! och när jag kom därifrån vid halv 6 så duschade jag och gjorde mig i ordning för dag två, den började väl sådär men slutade hur bra som hellst!
så söndagen blev de bara massa filmmys med min finaste och han var här till idag så nu är jag ensam igen.. inte kul

Men det blir inte att vara ensam så länge för snart kommer Loisan hit och då drar vi till mormor och morfar!

Ha en bra dag! hejs


<-----tja snygging

Torsdagggg

Torsdag och en dag kvar till fredag.
Idag blir det nog en slapp kväll, se film, packa det mesta osv, för att sen dra till norsjö där helgen ska spenderas! kommer nog bli hur bra som hellst! Ska ju även jobba på Fridas bröllop på lördagen så det blir nog också bra!

Nu ska jag snart klä mig och sen gå en promenad och se vad min kära moder har för sig på sitt jobb, men först, 2 1/2 men!

Hare bra, hejs!



Nyvaken och tröjan fel väg, inte helt fel ;)

RonjaVeronicaJohansson?

Hejhej! riktigt dålig uppdatering just nu, men är mitt uppe i sommaren, mitt sommarlov och omgöring av rummet. Eftersom att jag har sommarlov så tar jag vara på mina dagar påriktigt med mina fina vänner, pojkvän, ja livet över huvud taget!
Igår tex blev det ikea i haparanda, finland, luleå och skellefteå med Ida, corre och Johanna, det var sjuuukt trevligt, köpte som bara massa grejer till mitt rum som jag kan lägga ut bilder på senare när det är omgjort klart!

I helgen blir det beachen i norsjö med bra sällskap och massa bus, right CORRE? ;)

haha blir fortsatt dålig uppdatering eftersom att imorgon drar jag till byske med Julia och Pappa, blir suuuuper! älska livet.
nu ska jag hoooppppaaa i säng och se maaassa 2 1/2 män, Ha de bäst! hejs



Jag älskar dig

RSS 2.0