koooofoooooot

Sitter just nu och pratar med Nina på skype. Vi säger väl kanske inte det viktigaste men ;)
Idag har jag först varit på skolan, gick väl sådär, sen for jag hem, la mig och sov, for till min kära kusin Ludvig som fyller år, sen mat och sen ut med Julia och Anna. Nu sitter jag alltså hemma och tar det bara lugnt och funderar på att hoppa isäng snart så jag orkar jobba imorgon!
Ha det bra allesammans!

Skolaaa

Som ni kanske insåg så var det INTE JAG som skrev det tidigare inlägget, det var min kära kusin LOUISE.
Iallafall, så idag var det min första skoldag. Onsdagar är en lugn dag, har bara tre lektioner, men eftersom att jag var klar med det som de andra gör på en av lektionerna så blev det bara två lektioner för min del!
Ikväll så blev det att först ta en powernap på typ en timme, kanske lite för länge men skönt vare! ;) Sen så blev det att gå en promenad med Anna och hennes söta lillebror Olle. Blev att gå bågvägen och sen hem, skönt!:) När jag kom hem satte jag mig vid tvn och såg luftens hjältar, köra till mormor och morfar och hämta en bil och sen nu ligger jag är i min säng och ska snart lägga mig och se lite one tree hill!

Aja, ha en fortsatt bra kväll allesammans! :)

Om mig själv

Hej hej !
Mitt namn är Ronja Johansson och bor i Malå. Mitt största intresse är att samla på lego figurer. Människor jag tycker mycket om är louise, hon är bara så bäst. Kläder jag andvänder är för det mesta kläder som är gröna. Anledningen är att min största idol som heter jessica alltid har gröna kläder. Kaviar är någonting jag älskar, jag kan verkligen äta mängder av det. Ibland äter jag hela skedar av det, äta det på mackor är ocksp gott men det smakar u inte lika mycket. Någonting annat jag älskar är att äta majonäs på mackor, det är skit gott.

Så nu har ni fått veta lite saker om mig, hoppas ni njöt av det.

Puss och kram naken banan! :D


Raaaaambooo

somnade sjukt tidigt igår vilket gjorde så jag vaknade vid 10 idag! Nu har jag duschat och gjort mig klar så nu ska jag ut och gå med hunden och sen kanske dra till Norsjö!
ha en bra dag allesammans!
Gammal bild!

nänäää

har blivit dålig bloggning de två senaste dagarna, men igår hade vi familjedag, våran familj, matildas familj och johannas familj lite på ett hörn, blev tävlingar, bad, mat och mys, sen på kvällen åkte jag med kim till norsjö och var där i typ 40 min och sen hem igen, var hemma vid tre på natten kanske.. :P
Idag åkte jag med kim till norsjö igen! Hände väl inte så mycket där direkt men det var kul ändå!=)
Nu hade jag tänkt lägga mig och sova, men ha det bra!
hejs!

HEII SÖTNOS

one big unicorn

Min dag i dag kan inte beskrivas annat än rörig.
Dagen började med att jag fick ett sms av min chef som ville att jag skulle komma tidigare till jobbet, läste bara smset och tvär snörde på mig kläderna och cyklade ner allt vad jag kunde till jobbet eftersom att jag trodde att det var jätte mycket folk. När jag kommer ner är det folktomt, så jag hjälpte till med varorna. När jag skulle sluta klockan ett kom det just sjuuukt mycket folk så då säger min chef att jag måste stanna på jobbet hela dagen, (fram till halv 7.) så det gjorde jag. När jag kom hem duschade jag, klädde mig, plattade håret och sminkade mig för att sedan fara ut och vara med Magnus och senare kom Emma. Efter att vi hade varit ute en stund for vi hem till Magnus och såg dumma mig, sen for jag hem och nu sitter jag här och lyssnar på lite musik, smsar och ska snart hoppa isäng för att se lite film!
Aja nu har ni fått höra lite om min häktiska dag.
Ha det bra, hejs!:)
Jobbar på: 

danza kuduro

Sitter hemma nu efter en rätt så ovanlig dag!
Dagen började med att jag vaknade upp i Dennis lägenhet av en hund som gnällde vid dörren, gick dit och sa att han skulle gå och lägga sig så han kom och la sig hos mig, där låg jag till ca 10 när Maria ringde och frågade om jag ville jobba. Visst svarade jag och for sedan och jobbade. När jag hade jobbat klart så for jag runt på lite affärer med Nina sen hem och sen ner och jobba igen och då vare så SJUUKT mycket folk. Fick sluta vid 7 så när jag kom hem satt jag bara och såg lite tv, duschade och sen for ut och övningskörde! Gick fin fint!
Nu ska jag äta glass och sen lägga mig i min säng och se lite film.
Hade bra! hejs!
Jag saknar dig så mycket så det gör ont.

Big brother

Sitter just nu och ser big brother!
ingenting jag brukar se men vi har inte så mycket att göra..
Jahaaapp, idag har vi mest bara tagit det lugnt, gjort pizza till oss och mormor och morfar, blev uppskattat, sen diskade vi bort och la oss och såg tv sen la vi oss i hammoken( stavning? ) med massa täcken osv, sen for vi och mötte Nina som nu är här.
Aja, nu ska vi se film. Hare bra! Heeejs! :)

Mormor och Morfar!

Som rubriken lyder är jag hos mormor och morfar med Louise!
Blev inget inlägg igår eftersom att jag inte haft tillgång till internet.
Nu vet ni varför det kan bli dålig uppdatering de senaste dagarna, eller jag kan uppdatera så länge det finns internet kvar i internetstickan! :)
Puss och hej!

- Blääää

Gårdagen blev mer än lyckad, sjukt nöjd med kvällen!
Tack ni som medverkade.
Kvällen började med att jag jobbade till klockan 6, efter det skyndade jag mig hem och gjorde mig klar till Corre och Svenne kom och hämtade mig och vi då for till Norsjö. Vi började vara hos Lillen där vi spelade kubb, gjorde fina danser osv, efter det vet jag inte var vi for, eller jag vet men jag kände dem inte så jag har ingen aning om vad dom heter!
Där i slutet blev jag väl lite för onykter, men vi fick gå in på medan GRATIS, och det var 18 års gräns men jag fick gå in ändå! Där ägde vi dansgolvet och vid ett for jag hem för då kom Robin och Evelina och hämtade mig!
Idag mår man väl som man för tjänar antar jag, mår illa och skallen skriiiiker fyfan..
Aja, nu ska jag fortsätta se Trassel.
Ha en bra dag folket!=)

Yäyä!

Blir mycket uppdatering nu känner jag, men jag har rent ingenting att göra!
ikväll har jag först varit ute med magnus, Anna, Carro och Robin, men sen vid halv 11 for jag hem och nu har jag typ bara suttit vid datorn, målat naglarna lite och nu hade jag tänkt leta fram kläder osv till imorgon och sen lägga mig och ladda upp för först jobb i sju timmar och efter det party med corre!
Hehe nu ska jag plocka bort allt här på bordet och sen som sagt packa. Men hare!
ni får en helt normal bild på mig själv
snygg brud, i know!

Fredag och LOV!

Har kommit hem från skolan för en stund sedan.
Dagen började väl precis som de flesta andra dagar, jobbigt att stiga upp, buss till skolan och lyssna på den jobbiga människan som åker samma buss, vara på skolan och beroende på vilken lärare man har kan dagen vara antingen bra eller värdelös.
Idag var en sån dag när jag har den läraren som verkar tro att jag är helt uppe på loftet eller dum i huvet. Det är som att hon inte tror att jag förstår fast än om jag säger att jag har förstått för länge sen! åååh blir riktigt arg på henne.
Aja nu ska jag sluta klaga och göra något vettigt!
Hare! PUSS

Tagggg!

Fick precis veta att jag har iallafall en trogen läsare och det är CORNELIA DAHLBERG!
Kan ju som berätta lite om vad jag gjort ikväll, och för ovanlighetens skull är det faktiskt något jag gjort i mitt liv!
Jag har: Först pluggat lite matte, har matte prov imorgon och har gjort 2(!!!!!!!) uppgifter på det kaptlet, sen har jag gjort klart svenskan som jag har prov på imorgon också och efter det har jag gjort sibylla skolan! Det är andra gången jag gör sibyllaskolan och det får mig alltid på dåligt humör för det ska vara exakt på grammet av allt! as jobbigt..
Iallafall så taggar jag helgen som satan tillsammans med CORNELIA DAHLBERG, eller ja, lördag kväll för att vara exakt.. Men då blire fet norsjö och hoppas på massa trevligheter!
Aja, nu ska jag sluta babla och fortsätta se en unge i minuten. Hare bra! Pusshejs

Dator!

Har nu äntligen fått mig en helt egen ny dator, så nu kanske uppdateringen kommer igång också!
känns sjukt skönt att inte behöva göra allt via telefonen..
Det var som bara det jag hade tänkt säga, men ha en bra dag! pusshejs

RSS 2.0