20 Maj 2010.

Sitter hemma och ska snart plugga så jag kanske kommer mig från den här hålan någon gång..
idag och ikväll har jag faktiskt inte bara suttit inne som var planerat. Först var jag på skolan, och på gympan som vi hade sista lektionen for jag ut och gick med Eweline. När jag kom hem somnade jag ett tag sen for jag och gick lindenäs med mamma och sen har jag hoppat lite studsmatta för andra gången på två år..:] haha de är najs. Sen körde jag, mamma och pappa och kikade lite på hur hemskt mycket vatten det har blivit överallt, kärleksstigen är fan under vatten! Och några som har stugan vid mormor och morfar har en liten stuga brevid den stora och den står i vattnet, fatta hur mycket vatten de borde vara där i nu. :S


Aja, men nu ska jag vara duktig och plugga på, men hare! hojh.


19 Maj 2010.

Idag har jag varit på skolan och sen varit hemma och sovit en stund och sen varit med Carro, de kan jag säga er, att de va najs! Och jag kan ju även lägga till att jag tror att jag och hon är bäst i världen på studsmattaa!

Nu sitter jag hemma och ska försöka plugga, kommer aldrig att gå, ingenting går ju fan framåt nu ju. har sån himla lust att ge upp alla betyg och smita från all skit men inte går de inte.

jag har så lite jag kan skriva om nu mer, så vi får väl se vad som händer med bloggen i framtiden.

Ajaa, ha en fortsatt bra kväll allesammans! hoj

Jag saknar och behöver dig.

17 Maj 2010.

Idag kom vi hem från göteborg där vi har varit på klassresa! det var riktigt trevligt. :)
Kan inte lägga ut några  bilder just nu eftersom att min kamerasladd är borta, men när jag hittar den kanske de kommer några bilder om ni har tur..

Haha aja, nu ska jag dra, hare bäst. Hoj!

10 Maj 2010.

Fortfarande sjuk.. Varför kan jag inte bara bli frisk?
Nu sitter jag och ser roast på berns, finns inte så mycket mer att göra.

idag har jag sovit, vaknat, sovit och vaknat till klockan fyra, sen tvättat kläder till göteborg och fixat fram madrass till både mig och Josefin som skulle låna en mini madrass av migggg ;]

menmen, nu ska jag börja bädda på soffan sen lägga mig och se något värt, hare bäst! hoj.,

9 Maj 2010.

Sitter hemma som jag gjort hela dagen och ska nu lägga mig och se en film eftersom att jag blivit sjuk igen.. och de känns väl inte så bra eftersom att vi drar på klassresa på onsdag!

imorgon vet jag inte om jag ska på skolan, men de lutar mest åt att stanna hemma så då ska jag nog passa på att hälsa på mormor och morfar för det är verkligen inte kul att vara här hemma själv och jag tror att Tykko ska vara där så då får jag ju ta hand om honom också! (Tykko är min morbrors hundvalp)




Aja, nu ska jag lägga mig och se avatar! men hare bäst, hoj!

6 Maj 2010.

ååååh hostan dödar mig, hostar jag får jag typ ingen luft för de gör så sjuukt ont.

Imorse när jag vaknade visste jag inte riktigt om jag skulle orka fara på skolan eller inte, men då kom jag på att jag har slöjd på torsdagar och där måste jag verkligen vara annars får jag inget betyg där så jag pallrade mig dit, svettades, tyckte allt var jobbigt osv men pallrade mig igenom förmiddagen flitigt. (tycker jag :] ) , sen for jag hem för då sa kroppen stopp så då blev de hem och sova. När jag vaknade höll jag på dö av svett än en gång, men nu känns de inte som att jag har så mycket feber så nu ska jag ut och sätta mig i solen med mammi, men hare bäst! hoj! =)



5 Maj 2010.

länge sen jag skrev nu, men har ingenting att skriva om.
I helgen var jag med brudarna i stan, de va sjukt kul.

Nu ligger jag hemma och är sjuk och ser på scrubs, finns ingenting annat att göra men ska nog snart sova.

Och just ja! nu är det bara en vecka kvar till klassresan i göteborg! kommer nog bli aaas najs! :)


aJa, men hare bäst! hooj.

RSS 2.0