30 augusti 2010.

Hmm, blev inte så mycket bättre på det här om jag får säga det själv, meeen har hänt mycket på senaste tiden! skolan har börjat om och det är rätt så mycket som händer där med plugg och så, har beställt en ny telefon, kläder, tv, filmer, och har varit med massa kompisar och så!
nu vet jag inte vad som händer, hade tänkt dra ut på en promenad men det är ju som roligare om man får med sig någon men ingen var direkt så sugen så annars blir det att dra ut själv.. hah

Fastän om det gått så länge har jag inte så mycket mer att skriva mer än att kusin louise är snygg när hon klättrar på räcket på trappen på skolan HAHA!
Pusssshejs.

16 augusti 2010.

Sitter hemma i morgonrock efter att ha haft en lugn dag, sett massa film, sovit osv. Mycket går runt i huvet nu, vad kommer hända? Kommer jag orka? tänk om jag går igenom allt och inget händer? tänk om jag förlorar allt jag har? Fy fan säger jag bara, Tur att jag har familj och vänner som finns där jag behöver dom, då vet man verkligen vilka som är ens rikitga vänner. Och det tackar jag dom för och dom vet nog vilka dom är.

Som ni kanske märker är det inte mycket uppdatering nu, men som ni kanske läste så är det saker jag går igenom men som vi inte ska gå in på.

Iaf så jobbar jag som vanligt, har jobbat nästan hela sommarlovet känns det som, men det äre värt de, pengarna rullar ju in som dom ska ;) Har beställt en platt tv som kommer på onsdag, eller ja, vi ska till stan då så då ska jag hämta den, och när vi varit i stan ska jag gå ner på mina ben och be till mina föräldrar att som ska skjutsa mig till arvids där jag ska spendera några dagar med sjukt bra sällskap! och i helgen är det stugsista, så jag ska ta med mig Maja till byske där vi ska ha kuuligt :] haha.

gud vad mycket text det blev känns det som.. haha, så nu ska jag lägga mig igen och se bee movie med älsklingskisseee

,





Haha godnatt på er.

4 Augusti 2010.

Och kusin louises födelsedag! Imorse ringde väckaren 10.00 så då klev jag upp, klädde mig och gjorde mig i ordning för jobb osv, sen cyklade jag ner på jobbet. Jobbade mellan 11-19 och sen kom mamma, pappa, dennis och johanna och hämtade mig för då skulle vi på kalas. Fick då se lilla valpen som dom har, guud så söt! :)

Nej men nu ska jag se morden i midsomer, men hare! Hoooj=)

00.27

Kvällen har spenderats med Emma, Ellen och Izza, riktigt trevligt men synd att Ellen och Izza var tvugna att fara hem vid 10.. När vi hade följt dom hem så for jag och Emma hem till henne och pratade och fikade och så, rikigt mysigt:)
När jag kom hem satte jag mig här och här har jag suttit sen dess men snart så blir det att hoppa isäng eftersom att jobb väntar imorgon mellan 11 - 19.. Inte direkt så taggad men de funkar!
Hade som inte så mycket att skriva men.. Hare, hojjjj..

2 Augusti 2010.

Blir ett kort inlägg eftersom att one tree hill börjar snart och det hade jag inte tänkt missa!
Men iaf så idag har jag träffat matilda och vi for och fikade på dungers, sen gick vi på affärer, riktigt mysigt!
Och ikväll får vi se vad som händer, om jag ska vara med julia och Maja eller om jag ska bara vara hemma och ta det lugnt.. Börjar om att jobba imorgon, jobbar 9 dagar i sträck, inte taggad..
Men nu måste jag gå, hare bäst! hojh.

Saknar dig så otroligt mycket...<3

1 augusti 2010.

Nu mina kära läsare, ska jag försöka kliva upp ur graven och försöka komma igång med bloggandet igen!
Iaf i sommar så har jag jobbat, varit i byske, varit med bra vänner och haft de allmänt bra faktiskt!
Men nu har ångesten börjat komma eftersom att det är inte långt bort innan skolan börjar, och det är nytt ställe med nytt folk, men man får väl hoppas på det bästa..

Ikväll så har jag varit med Marcus till halv 1o ungefär, eftersom att stackaren ska upp och jobba imorgon.. När jag kom hem så skrev jag och frågade vad Emma gjorde ikväll och hon var med Izza och Amanda så jag cyklade ner och träffade dom, riktigt länge sen faktiskt, träffade även Mange också!
Nu sitter jag hemma i min vackra pyamas och funderar på att hoppa i säng och soooovvvaaa :] ! Sjukt skönt!

Aja, ni får ha det så bra! Hooj :)




RSS 2.0