Even the best falls down sometimes, Even the wrong words seem to rhyme

Jag kan inte göra allt rätt, jag kan inte alltid ta skulden på mig när det är du som gjort fel, jag tänker inte gå och lyssna på saker du berättar när 50% av det du säger inte är sanning, jag tänker inte finnas där för dig när du blir dumpad lika svinigt som förra gången när du är dum nog att ta tillbaka idioten som du gråtit över i flera månader. Lilla gumman, ibland måste man tänka med det som finns där inne och inte slänga såna kommentarer som kan göra att du en dag kommer förlora mer och mer vänner, man kan inte bete sig hur som hellst här i världen förstår du.

nu är jag jävligt less på att detta tjat om dina ätstörningar och olycklig kärlek när jag själv inser att allt bara är ett jävla påhitt. Sluta klaga förfan och gör något åt saken, för jag kan inte göra det åt dig.


Jag är less på allt, vill bara långt bort från allt och bara ta en paus. Är less på er som kallar er för mina vänner men som beter er som skit, trodde man kunde lita på er, men direkt man säger något som hänt som ni inte får säga till någon så vet sedan hela stället om det. jag vill inte falla tillbaka i gropen jag varit i redan en gång. Det är jävligt lätt att falla ner, men svårare än allt att komma upp igen.. Men vad ska man göra?

Tur att ja har mina riktiga vänner och en pojkvän som orkar stå ut med mitt tjat, dåliga humör och även mina små glada stunder, det betyder så otroligt mycket.
image description
Du är så sjukt jävla underbar. Jag älskar dig. <3

hehe

haha söta positiva kommentarer jag får av mina underbara vänner ;)
Idag blev det alltså att åka hem till Malå, fick helg idag så smart som jag är så tänkte jag att jag kan jobba i veckan så får jag vara ledig i helgen! Smart tänkt av mig! ;)
Så imorgon blir det att fara och handla med morfar, sen börja jobba 15-20, hem och säkert se lite The Big Bang Theory (skiiitbra) sen sova. Tordag blir det att åka till min underbara mormor och morfar och julbaka lite till henne så hon har nå gofika att bjuda på när hon får främmande, det är ju inte svårt när hon inte kan baka nu när hon är så handikappad som hon är.. sen blir det säkert att umgås med någon vän om det finns någon där ute i världen vill säga.. Och sen fredag, då blir det jobb igen, men då en delad dag! ca 9-13 sen 16.30-18.30. Sen leedigheeelg och på söndag dop på lille sötOlle=)
Ha en fortsatt bra dag allesammans! hejs
Ängeln och hjärtat blev dagens inköp så jag kan få in lite mer grejer här inne! svårt när man inte riktigt vet vad man vill ha här inne.. :P

ooops

hade visst glömt bort bloggen :] Meeeen, skänk mig i iphone så ska ni få se på uppdatering! det var så sjukt mycket lättare att uppdatera då eftersom att jag typ aldrig sitter vid datorn längre..

Kan ju berätta att det inte hänt mycket alls här i mitt liv mer än att jag går skola som vanligt, har precis gjort klart praktiken, julpyntat och städat lite, börjat handla lite julklappar osv, och idag har jag varit med min fina vän Ida Fransson, det var riktigt trevligt! Nu inväntar jag bara älsklingen som ska komma hem från jobbet så vi kan umgås sista dagen denna veckan, för imorgon åker jag hem och har en hemma vecka med familjen som kommer innehålla städning, hjälpa dennis och johanna att flytta, umgås med familjen och säkert mormor och morfar, och sen på lördag jobb och söndag dop på lilla söta Olle! :)


Ha det bra hejs! :)

image description






















Haha ja, man har då sett ut på alla sätt och vis, hahah fjortis_tjej_12


hihihi

Jaaaajaaa, ska försöka updatera oftare då! ;)

Idag har det inte hänt mycket alls, när jag vaknade i morse har jag bara legat och spelat the sims och sen inte mycket mer! Nu om en stund låter det som att jag måste följa morfar och handla, sen hade jag tänkt ta tag i mitt rum och dammsuga och dammtorka, lär sääkert behövas, känns som att det var ett bra tag sen!

Eftersom att hela detta inlägg blev lite random så kan jag ju berätta en annan random grej, Jag, Ronja Veronica Johansson, har köpt ett köksbord. Så! Tack för mig :)

sovvaaa

blev att stanna hemma från skolan idag, har lite ont i magen som jag haft sen i lördags typ..
Har blivit säääämst uppdatering, men det ar hänt en hel del också! har umgåts mycket med min mormor, har hjälpt min morfar med städning osv, har ramlat i en trapp och gjort illa foten, har varit på bröllop och varit på 20 års fest, och har även mesta delen av tiden varit med Linus:)

Nu vet jag inte vad jag mer ska dela med mig av! men ha en underbar dag allesammans! hejs

RSS 2.0