25 Februari 2010.

Idag for jag på skolan men som sagt så är torsdagar och fredagar inte mig dag..
Det slutade med att jag fick gå hem, eller ja, jag gick till rasmus och hälsade på ett tag och pratade lite, sen for jag hem, åt och har just städat heeela huset med Robin och de gick faktiskt bra!

Ikväll blir det nog att plugga och sen ut och gå en lååång promenad och fundera på fortsättningen av mitt liv. Jag funderar stort på hur det här kommer sluta.

Aja, nu ska jag ta en alvedon och lägga mig och läsa. Hare bäst! Hooojjjj.

Saaaaaknar sommmaaarrrr....

24 Februari 2010.

Idag var det ju skola som vanligt, gick väl som alltid.
Onsdagar är som jobbiga dagar för det är långa lektioner och så men vi slutade 10 i 12 så idag var det som lungt=)
När vi hade slutat ringde jag till pappa så jag fick åka med honom hem för det är så sjuuukt kallt och när jag kom hem åt jag och nu har jag just dammsugat och nu ska jag hoppa i duschen.

Meeeeennn ha en fortsatt bra dag allesammans! Hooj..

Fortfarande 23 Februari 2010.

Nu blir det att hoppa isäng till lillkusin som redan sover i min säng, Kände inte för att lägga mig allt för sent om jag skulle råka väcka henne så jag passar på att lägga mig och plugga lite musik..

Hare bäst! hoj,

23 Februari 2010.

Idag var det skola, som vanligt alltså men orkade inte med hela dagen pga av ont i huvet, ont i knäet och foten.
Dagarna går så sjukt segt och är otroligt jobbiga nu för tiden och det har sina skäl men det ska jag inte ta upp.

Haha och jag har upptäckt att jag och emma har en sjukt dålig humor. fast flygande mackor är nog något vem som hellst sjulle kunna skratta åt, helt sjukt.. ;]

När jag kom hem från skolan runt två och öppnar dörren blir någon bakom dörren väldigt glad.. Rambo. Så det var väl bara att ta honom i kopplet och gå en liten promenad med mys vovven, det var nog det han ville.

När vi kom in igen kände jag mig tvungen att göra lite matte för jag ligger nog sjukt långt efter men en bit kom jag iallafall.


Aja, nu hade jag som inte så mycket mer att skriva. Men hare bäst.. Hoooj.




Låt mig va,

19 Februari 2010.

Idag var det skola som vanligt, gick väl sådär.
Efter skolan for jag till pappa sen for vi till mamma och fikade med Rasmus och Matilda, när vi hade fikat och mamma skulle stänga hjälpte jag henne att städa och sånt så vi kom hem snabbare.

Nu ikväll har jag varit med Ellen och Emma, Vi gick ut och skulle kolla på boxningen men eftersom att intresset inte var så stor så for vi därifrån och gick och satte oss på statoil och chillade med Matilda, Emma, Malin, sofia, pontus, Ellen och emma såklart, men när dom stängde for vi hem och nu sitter jag här och funderar på hur jag ska klippa mig imorgon. Har halvt bestämt mig men får väl se hur det blir..

Aja, hare bäst. hoj!

18 Februari 2010.

Dålig uppdatering, jag vet..
Idag var jag på skolan som vanligt, det sög tror jag börjar glida in på gamla banor igen och det är inte okej, men som tur var så hade jag emma vid min sida och det behövdes.

Jaa.. Alltså jag vet inte vad jag ska skriva, mer än att nu ikväll har jag skottat av taken med mina bröder, och nu känner jag för att duscha.

lägger väl in en bild eller nåt, aja, hare, hoojjjj.



Fan jag orkar inte.

11 Februari 2010.

Blev inga längdskidor idag, stället blev det städa i ordning rummet efter att vi gjorde om och sen har jag bakat kladdkakaaa.

Så det har inte hänt någonting typ. Förutom nationella idag, kändes som.. Jag vet inte.




haha jag har inget att skriva om så jag lägger ut en bild ist.

Aja, hare hoj..






Jag är så sjuk less på att du kan gå runt med det där leendet och låtsas som att ingenting har hänt, Jag vill fan inte se dig mer inse det, försvinn ur mitt jävla liv, Gör det inte sämre än vad du redan har gjort det.

9 Februari 2010.

Idag var det skola som vanligt, hände inget speciellt typ..
Har inte kunnat skriva på ett tag för att det har varit mycket nu på senaste tiden så det har nästan aldrig hunnits med.
Iaf så gjorde vi första nationella idag, gick väl sådär antar jag, kände att det ändå inte var så lätt som jag trodde.
Ikväll blir det nog att dra och skotta av taket hos mormor och morfar med Rasmus och Robin, följer mest bara med för att kunna hälsa på mormor och morfar men det får dom inte veta.. :]

haha aja, nu ska jag nog försöka sätta mig och plugga på no provet, hare, hoj!

4 Februari 2010.

Idag var det skola som vanligt sen drog jag hem och duschade och åt och sånt, sen drog vi till mormor och morfar och hälsade på. Efter det ringde jag Emma och vi bestämde oss för att hitta på något. Vi for på kosmos och chillade ett tag sen drog vi hem och nu tar jag det bara lungt, får väl se vad som händer nu men lutar väl mest åt att plugga...


Aja, Hareeee, hojh.    (Gammal bild) ..

3 Februari 2010.

Idag har jag varit duktig. Först var jag på skolan och jobbade ovanligt bra, sen for jag och ellen till hennes mamma sen ut i våran bil och lekte att vi var värsta proffsförare....! Sen for vi hem till mig och såg andra avenyn sen åt jag och lite sånt sen vare dags för hockeyträning. Det gick inte så värst bra, hade för stora skridskor så jag hade ont i fötterna efter en kvart så jag gav upp och väntade på Elin sen drog vi och simmade och nu sitter jag här och ska nog städa.

Men men, Hare, hooooj!

1 Februari 2010.

Skolan idag gick otroligt segt, fastän om det är den dagen jag känner minst press och nästan inte alls känner att jag vill gå och gräva ner mig själv någonstans...

Ikväll har jag varit med Majsan, vi gick ut sen hem till mig och såg familjen annorlunda och lite av 13 snart 30 för hon for hem runt tio.

Menmen, Just nu sitter jag bara här hemma och lyssnar på musik och tar det lungt, känns som jag kommer somna här på plats när som hellst så det gäller väl att krypa i säng nu.. Blev inte många timmars sömn inatt.
Så nu ska jag väl hoppa i säng, ont i huvet och gruvar mig för framtiden.

Godnattttt.

JAG ÄLSKAR DIG !

RSS 2.0