Even the best falls down some time

Sitter hemma nu och lyssnar på musik och är så där lagomt söt, norran t-shirt, stor som fan, mjukisbrallor, håret i en hög svans och ett svullet öga, muuums ;)
Iaf så idag blir det nog massa film och städning, finns som inte mycket annat att göra, imorgon ska jag iaf inte ligga hemma, det looovar jag!
har verkligen inte mycket att skriva, mer än att jag saknar Louise och Matilda nu juu och hoppas staarkt på att louise kommer till mig i helgen! Hehe aja, nu ska jag göra något vettigt, tex duscha haha, pussshejjj!

 ignorera hur o fräsh jag var den dagen... ;)

just the way you are

Just vaknat, vaknade först av att Johannes ringde oxh sen av att rambo låg och pussades med mig.. Mys, eller nått.. haha, nu så sitter jag och dunkar musik med mig själv och idag vet jag inte vad som händer.. Finns inte så mycket att göra här i lilla malå. Men det blir väl iaf att gå ut med Rambo en sväng och sen tv, film eller något sånt. Ska nog även höra vad Louise ska göra när hon slutat! Ilväll blir det nog att tvärfara på höstkonserten och sen hockey. får inte missas.
Menmen, nu ska jag ta mig i kragen och göra något åt mitt utseende och sen ut en sväng med voven och säkert träffa Louise... Aja , PUSSSS      Kicki när hon grävt i kostjärt......

i hate that i love you

sitter i dennis och johannas lägenhet för jag ska sova här i natt eftersom att jag är sjuk så ska jag ta hand om rambo imorgon för att johanna jobbar=) helt okej!
idag har jag varit hemma för att jag är sjuk.. feber, ont i halsen och förkyld och har typ ingen röst när jag vankar på morgonen.. AWESOME eller nått...... så idag har jag legat och sett one tree hill hela dagen:]
nej men nu ska jag hoppa isäng. GODNATT! :)haha har inga bilder :]

Veronica chillar.

Sitter på skolan med Veronica. Hon ska skriva om våld och jag ska skriva om mode typ.. :p

Har varit dåligt uppdatering jag vet, men har haft sjukt mycket att göra, har inte hunnit sitta vid datorn.

i helgen blir det nog haloweenfest hoppas jag? Om man får ihop ett gäng! :)

Nu ska jag jobba flitigt.
Hare, HOJ! :D


God bless the broken road

Nu var det en stund sedan jag uppdaterade, men vet inte varför jag inte har uppdaterat med så är det iaf..

Igår efter skolan for jag på dungers och träffade mamma, Mita, Rasmus och Robin och eftersom att Rasmus behövde hjälp med att städa sin lägenhet så hjälpte jag honom med det! Efter det for jag och åt på sibylla med Julia och Anna, sen hem och duscha och sen mötte jag Johannes på busstationen.
När jag och johannes hade kommit hem till mig så gjorde jag mig klar och mötte upp dom vi skulle vara med.
Först var vi ute och gick och sen for vi på fest, var inte så roligt så då for vi till en annan fest där det var mycket mer liv och mycket roligare! hahah, sen när jag satt ute i trappen och pratade med en kompis kom någon ut (Marcus eller nått?) och frågade om vi ville följa till olov, sagt och gjort, det gjorde vi! Där var det inte så jätte mycket liv så då frågade han vi var med om vi ville fara till Adak till Rickards 20 års fest så dit for vi och där var det mycket folk kan man också säga! Efter vi hade varit där i några timmar åkte vi hem till mig och la oss..

Blev fyra timmars sömn, sen vare bara att packa väskan och sen dra till umeå där jag nu ligger på hotellrummet och ser på simsons nu.

Idag och ikväll har varit och kommer vara en sjukt lugn kväll och nu ska jag lägga mig och se en film.

Men ha det så bra! hooooooojjjjjj.



Det snurrar i min skalle.

Sitter på skolan nu och hade min första lektion halv 10 = SOVMORGON!

Igår tränade jag som en tok med Ida och Felicia undertiden Julia och Nellie var på box, helt okej men sjukt jobbigt!

Ikväll vet jag itne vad som händer, blir väl kanske att träna och sen vara med någon eller bara vara hemma och chilla.=)

Fick färgringen igår så nu äre bestämt att det blir brunt hår, typ som jag har, och det blir nog bra hoppas jag! Så på onsdag blir det att fara till lycksele och sätta in håret, försöker även få med mig Johanna också men hon kan bara följa om hon får någon som kan ta hand om Rambo. Så det är väl bara att hoppas att någon kan ta honpm :)  Åsså fick jag mitt nya bankkort igår och vet ni vad som hände? jooooo jag spärrade det också så det är andra kortet på en vecka. LYCKAT RONJA!

Hahah aja, nu ska jag kolla facebook sen gå och sätta mig med Matilda och Martina. Hare, HOJJJ :)

When nothing goes right, go left.-

Sitter hemma nu efter att ha tränat, 45 minuter på gymmet sen hem och ut och springa. SKÖNT

Idag har jag varit med Kusin Louise,  se ni se söt :]

Efter de for jag och tränade, (som jag skrev där uppe) och nu sitter jag här och ska hoppa in i duschen och sen lägga mig och se oth och till sist sova!

Berättade inte så mycket om i helgen mer än vad jag inhandlade och självklart så gjorde jag ju mer än de! Fredag kväll var jag med Elin, josse, Bruna, Tim och Bianca. Jag och Elin köpte godis på hemmakväll för 130 kronor..(Tillsammans alltså) Gott vare, men det finns mycket kvar! Efter vi hade köpt godis i sinne så var vi ute och gick en sväng, fort och chillade på max osv. Men vid 12 var vi alla så trötta så vi gick hem och sovde. (Sov i Elins syrras nya lägenhet.) Lördag kväll var jag med Bruna, josefin och Bianca, Vi gjorde typ samma som på fredagen och vid 11 blev bruna trött så då for hon hem och la sig med Bianca så då chillade jag och Josefin på max! Köpte världens äckligaste milkshake.. BLÄÄ-


Haha, aja, nu ska jag hoppa in i duschen sen lägga mig och se one tree hill, GODNATT!

Hej skola.

Sitter på skolan nu och jobbar med kim. Eller han jobbar och jag chillar :]

I helgen var jag istan och brände 2500 spänn, inte dåligt!
Det blev en jacka, 2 skor, 3 klänningar, smink, underkläder och några tröjor..=)


nu ska jag gå, puss

RSS 2.0